ABOUT UTIL

UTIL products is in 2011 opgericht door Tjeu Marijnissen. UTIL is een ontwerp en realisatie studio gevestigd in Amsterdam. Wat begon als een eenmanszaak is inmiddels een inspirerende samenwerking met andere jonge gedreven ondernemers. Zowel ontwerpopdrachten als hulp bij de realisatie van producten of projecten kunnen door UTIL opgepakt worden. 

TJEU MARIJNISSEN

Op 21-jarige leeftijd studeerde Tjeu Marijnissen af in de richting Industrieel Product Ontwerpen aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
Kort daarna is hij als ontwerper aan de slag gegaan bij Triolight in Barneveld, waar hij zijn passie voor techniek en verlichting kon combineren en zijn technische expertise op het gebied van LED-verlichting verder heeft kunnen ontwikkelen. Begin 2018 is Tjeu gaan werken voor Linteloo en Piet Boon Collection. Een inspirerende werkplek waar hij ontwerpen van internationale ontwerpers doorontwikkeld en gereed maakt voor productie. 


Naast zijn werk bij Linteloo voert Tjeu ook projecten uit via UTIL products, zijn eigen bedrijf. De projecten van UTIL products zijn voornamelijk gericht op openbare ruimtes. In alle ontwerpen van Tjeu staat techniek en vorm centraal. Hij streeft er naar om mensen uit te dagen met zijn ontwerpen en vindt dat zijn creaties tot interactie mogen leiden.